Razije Musa ka një porosi për nënat që blejnë domate (Foto)

2017-08-15 në ora 13:20

Mamia Razije Musa në postimin e ditës së sotme ka shkruar rreth domateve dhe cilësisë së tyre.

Ajo ka një porosi të rëndësishme për nënat, lexojeni më poshtë:

Sot do të ndalna tek domatet

Dy domate njëra organike (bio)

Ndërsa tjetra e kultivuar me hormone

1) domatja organike është ma e pjekur dhe e skuqur në tërësi

2) ndërsa domatja me hormone është e bardhë brenda dhe jo e pjekur

Këto dy domate kultivohen në Kosovë

Pra nana të dashura nëse ju lejojnë shitësit ndane domaten dhe bëne krahasimin

Me shumë dashuri

Razija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *