Nëna i këndon këngë bebes – Reagimi i saj është gjëja më e ëmbël që do ta shihni sot! (Video)

2017-06-25 në ora 16:08

Poza e saj, shprehja e fytyrës dhe ngazëllimi në fund të këngës – të paçmueshme.

Çdo çast i kaluar me beben është i vlefshëm, aq më parë kur është fjala për fëmijën tuaj, transmeton Telegrafi.

Nënat gjithmonë dinë saktësisht se çka është mirë për bebet e tyre. Këtë e ka treguar edhe kjo nënë që mund ta shihni në video.

Kur i ka kënduar bebes së vet, bebes nuk i mbetet gjë tjetër pos që të dëgjojë si e hipnotizuar.

Poza e saj, shprehja e fytyrës dhe ngazëllimi në fund të këngës janë gjëja më e ëmbël që do ta shihni sot.

Binduni edhe vetë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *