Mendimet rreth virusit Covid-19 që mund të jetë i tipit sezonal

2020-03-26 në ora 16:53

Thuhet se virusi Covid-19 mund të bëhet sezonale.

Sipas, Anthony Fauci drejtor i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike tha se rastet janë duke kaluar në pjesën e hemisferës jugore, ndërsa kalojnë në sezonin e tyre të dimrit thotë për WebMD përcjell Gazeta Shneta.

“Nëse na ndodh të kemi një shpërthim të konsiderueshëm të virusit, ne duhet të përgatitemi për herë të dytë”.

Ai gjithashtu nënvizon nevojën për të zhvilluar një vaksinë dhe për të vazhduar provat klinike të ilaçeve ” në vazhdimësi për ta përballuar valën e dytë të mundshme me virusin Covid-19. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *