Flokë gërshetat e Gjinekologjisë në QKUK

2019-11-01 në ora 10:18

Pesë infermiere të Klinikës së Gjinekologjisë në QKUK kanë habitur kolegët e tyre ditën e djeshme.

Të pestat i kanë rregulluar flokët e tyre me gërsheta dhe të gjitha duken bukur me këtë stil flokësh.

Por përveç që duken bukur, infermieret janë edhe më punëtoret në Qendrën Klinike Universitare. Në shumicën e rasteve ato janë të detyruara të bëjnë punë që nuk iu takojnë, e poashtu të punojnë për më shumë se 2 persona në mungesë të stafit të mjaftueshëm. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *