Të mirat që i sjell gjidhënia në trupin e nënës

Të mirat që i sjell gjidhënia në trupin e nënës

Momenti kur lëkura juaj takon lëkurën e foshnjes suaj, ringjallë ndjenja të pakufizuara. Gjidhënia, është mënyra që ju lejon të ndjeni momente si këto shkruan Parenting.FirstCry, transmeton GazetaShneta. Është metoda e vetme që sjell efekte pozitive në jetën tuaj dhe të foshnjes.Foshnja, përmes gjidhënies merr të gjitha lëndët ushqyese.Përfitimet nga kjo, janë të shumta. Se […]