Vështirësitë për të fjetur janë krejtësisht normale për bebat, konfirmon studimi

2020-02-17 në ora 23:01

Prindërit e rinj që përpiqen t’i bëjnë bebat të flenë gjatë natës, nuk bëjnë asgjë të keqe.

Por, sipas hulumtimeve të fundit vështirësitë për të fjetur tek foshnjat janë krejtësisht normale, transmeton Gazeta Shneta.

Për shembull, studimi zbuloi se foshnjat 6 muajshe ende duhen 20 minuta, mesatarisht për të fjetur dhe nga mosha 2, vogëlushët ende zgjohen mesatarisht një herë në çdo natë.

Studimi zbuloi gjithashtu se shumë ndryshime janë normale. Prindërit shpesh shqetësohen për sa mirë foshnjat flenë sepse zgjimet e vazhdueshme të natës mund të prishin të gjithë gjumin në shtëpi por kjo ndikon që foshnjat të zhvillohen normalisht. /GazetaShneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *