Ushtrime për të pasme bombastike për vitin 2018

2018-05-11 në ora 11:42

Me vitin 2018 çdo herë vijnë dhe qëllime të reja të grave dhe burrave, pasi çdo vit në fakt është një fillim i ri.  Disa nga qëllimet më të zakonshme janë që të udhëtojmë më shumë, duke u organizuar më mirë, duke ndryshuar mënyrën e jetesës dhe duke punuar.

Me mediat sociale që na ndihmojnë të marrim një pasqyrë se çfarë stërvitje dhe dieta duhet të provojmë, është e natyrshme që bërja e stërvitjeve është një nga qëllimet e shumë njerzëve gjatë këtij viti, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse doni të ndryshoni trupin tuaj, ju gjithashtu duhet të ndryshoni dietën tuaj. Ka disa ushqime që ju duhet të përfshini në dietën tuaj për të ndihmuar në krijimin e një lëngu shtesë që ju ndihmon që të formësoni edhe më shumë të pasmet tuaja.

Proteina është shumë e rëndësishme për ndërtimin e muskujve, dhe duke qenë se është e butë është goxha e rëndësishme, ju do të keni nevojë për shumë proteina për të bërë të pasmet tuaja bombastike.

Disa proteina që ju mund të shtoni në dietën tuaj të re janë: vezë, mish viçi, salmon, dhe për vegjetarianët, ju mund të provoni gjizë, burger vegjetarianë, dhe fasule.

Derisa ushtrimet për të formësuar edhe më shumë të pasmet janë: disa forma të skuat, njëra ndër to është ngritja e peshave duke u përkulur ngadalë poshtë ose duke kërcyer lart dhe poshtë pa ndonjë peshë të caktuar në duar.

Nëse keni nevojë për pak më shumë besim ose motivim, ka disa gjëra që mund të bëni. Për motivim ju mund të ndiqni njerëz të famshëm apo edhe jo të tillë me të cilët keni qëllime të përbashkëta./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *