Truket që duhet të provoni kur foshnja juaj nuk fle

2020-02-14 në ora 23:00

Mënyra se si foshnjat flenë është e ndryshme tek secili.

Krijoni një rutinë

Po, të gjithnë e thonë këtë. Rutina e gjumit mund të zgjasë tre javë dhe ndanjëherë edhe tre muaj, transmeton Gazeta Shneta. Vendoseni foshnjën tuaj në gjumë gjithmonë në të njejtën kohë.

Bëhuni të sigurtë që foshnja juaj është rehat

Disa foshnja nuk janë rehat nëse flenë në shpinë. Provoni pozicione të ndryshme dhe kontrolloni temperaturën e dhomës.

Foshnjat e ndjejnë aromën e nënës

Jepni foshnjës diçka që keni pasur veshur në mënyrë që ai/ajo të ketë aromën tuaj në shtrat.

Bëni që dikush tjetër ta vërë foshnjën në gjumë

Pas muajit të katërt foshnjat dijnë të marrin atë që dëshirojnë, kështu që në vend se nëna ta vërë në gjumë kësaj here le ta vendosë në gjumë dikush tjetër. /GazetaShneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *