Spitali i Mitrovicës dhe Pejës përfitojnë autoambulanca nga EULEX

2017-10-05 në ora 21:48

Në një solemnitet të organizuar nga EULEX-I, sot me datë 05.10.2017, në Prishtinë, Spitalit të Përgjithshëm “Dr. Sami Haxhibeqiri”- Mitrovicë, ju dhurua një Autoambulancë e tipit Wolkswagen, viti i prodhimit 2009, me pajisje të nevojshme mjekësore për transportin emergjent të pacientëve.

UD. Drejtori Ekzekutiv, Dr. Hamez Berisha në emër të Spitalit të Përgjithshëm “Dr Sami Haxhibeqiri “- Mitrovicë dhe qytetarëve / pacientëve falënderoj Eulex-in për këtë donacion të mirëseardhur, shkruan Gazeta Shneta.

Autoambulancë përfitoj edhe Spitali i Përgjithshëm i Pejës, në emër të së cilës e pranoj dr. Skënder Dreshaj, drejtor i Përgjithshëm i këtij spitali./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *