Simptomat që asnjëherë nuk duhet t’i injoroni gjatë shtatzënisë

2018-07-13 në ora 18:52

Dhimbje të forta në të dyja anët ose në të dyja anët e barkut tuaj të ulët duhet të hetohen për të qenë të sigurt se nuk është asgjë serioze.

Ju mund të keni tërhequr ose shtrirë një ligament, i cili është i zakonshëm në shtatzëni.

Më pak e zakonshme, mund të jetë një shenjë e: një shtatzëni ektopike; abort; lindje e parakohshme; një fibrozë që shkelet dhe rrjedh gjak në vetvete; plagë placentare, kur placenta ndahet nga rreshtimi i mitrës tuaj (uterus)

Nëse keni ethe dhe temperatura juaj është mbi 37.5 gradë C, por pa simptoma të ftohta, thirrni mjekun tuaj menjëherë, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse temperatura juaj është më shumë se 39 gradë C, menjëherë telefononi mjekun tuaj. Ju ndoshta keni një infeksion. Mjeku juaj mund të përshkruajë antibiotikë dhe t’ju këshillojë që të pushoni.

Nëse temperatura juaj është më e lartë se 39 gradë C për një kohë të gjatë mund të jetë e dëmshme për fëmijën tuaj./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *