Si merr frymë foshnja kur gjendët në mitër

2018-09-10 në ora 06:27

Gjdo nënë i vije në mendje se si mundët fëmija të marrë frymë kur gjendet brenda barkut të saj transmeton Gazeta Shneta.

Foshnja kur gjenden në mitër brenda jush, ajo është e rrethuar me lëngun amniotik ku lëngu e mbronë atë nga dëmtimet fizke ndërsa oksigjenin foshnja juaj e merr përmes kërthizës dhe e kryen procesin e frymarrjes, ashtu siç i merr edhe të gjitha materiet e nevojshme./Gazeta Shneta/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *