Si linda pas 4 shtatzënive të dështuara, tregon nëna

2018-03-13 në ora 09:38

Rosario është vajza ime e vogël. Ajo është 2 vjeçe dhe ajo është fëmija im ylber. Një “fëmijë ylber” është një foshnje që lind pas një aborti, vdekjeje të foshnjeve, vdekje neonatale ose humbje foshnjore. Në botën reale, një ylber i bukur dhe i ndritur vijon një stuhi dhe i jep shpresë që gjërat do të përmirësohen, trasmeton Gazeta Shneta.

Ylberi është më i vlerësuar që sapo ka përjetuar stuhinë në krahasim me stuhinë, humbjen e shtatzënisë ka ndodhur tashmë dhe asgjë nuk mund të ndryshojë atë përvojë. Rrugët e stuhisë mund të jenë ende lart, ndërsa familja vazhdon të përballet me humbjen, por diçka e gjallë dhe e ndritshme ka dalë nga errësira dhe mjerimi.

Rosario lindi pas 4 shtatzënive të humbura. Ajo u lind më 22 prill 2015 nga lindja natyrale e shkaktuar, me peshë 3,444 kg dhe 49 cm. Ajo erdhi në jetën tonë për të na treguar se çdo lot dhe çdo vështirësi me të cilën duhej të përballeshim, ishte e denjë. Kur e mbajta për herë të parë dhe sytë tonë u takuan, zemra ime më në fund u shërua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *