Shtatzënat duhet të kenë kujdes nga viruset

2017-06-20 në ora 07:54

Duke pasur temperatura e ethe në shtatzëni, me të vërtetë rrit rrezikun që fëmija juaj të ketë autizëm, konfirmon studimi alarmues.

Lidhjet në mes sëmundjeve të frymëmarrjes në nënat shtatzëna dhe çrregullimet e shëndetit janë zbuluar shpesh nga shkencëtarët.

Por një studim i ri nxit trupin në rritje të provave të tilla dhe sugjeron se rrit mundësitë me 34 përqind, për autizëm.

Duke u ndikuar në mënyrë të përsëritur nga virusi, gjithashtu thuhet se rrit rrezikun e fëmijës për autizëm me 300 përqind, thanë ekspertët, transmeton Klan Kosova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *