Shenjat e para që tregojnë se keni një infeksion vaginal dhe si ta trajtoni atë

2019-08-22 në ora 20:12

Kruarja vaginale dhe era e pakëndëshme janë shenja të hershme që mund të jeni një infeksion të majave.

Një grua ka lëkurë shumë më ndryshe se një burrë. Gratë kanë nevojë për diçka që është e butë për larje dhe diçka që do ta hidratojë gjithashtu, transmeton Gazeta Shneta.

Zonat intime gjithashtu duhet të pastrohen me larje me ujë të ngrohtë dhe peshkirë të pastërt. Kjo mund të ruajë ekuilibrin e pH dhe ta mbajë të këndshme dhe të freskët.

Pse keni kruarje vaginale?

Ju mund të keni një infeksion në vaginën tuaj. Kurrë nuk duhet të përdorni asnjë lloj të produkteve të ndryshme brenda vaginës. Kjo mund të shkaktojë një kruajtje si brenda ashtu edhe jashtë.

Pse vagina juaj ka erë?

Trupi juaj tregon gjëra që mund të mos jenë në rregull me të. Nëse mendoni se vagina juaj ka erë jo si zakonisht, atëherë këshillohuni me ndonjë mjek. /GazetaShneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *