Sëmundja e rrallë, kjo femër nuk arrin të mbyllë sytë

2017-06-04 në ora 09:17

Një femër në Britaninë e Madhe vuan nga një sëmundje vërtet e rrallë: ajo nuk arrin të mbyllë sytë.

Dawn Knight bëri një lifting fytyre për të zhdukur rrudhat por pasojat e operacionit ishin fatale për të.

Që prej 2012 kur kreu operacionin ajo nuk mund të mbyllë më qepallat për shkak të një gabimi të mjekut.

Megjithatë kirurgu që e operoi nuk u dënua për ngjarjen. Ai tha se ishte i falimentuar dhe nuk kishte mundësi ta dëmshpërblente 47-vjeçaren.

Për të fjetur normalisht as nuk bëhet fjalë për britaniken. Ajo aplikon lotë artificialë natën për të fjetur dhe lyen sytë me një pomadë e cila errëson shikimin e saj.

“Kam menduar shumë herë vetëvrasjen. Nuk mund të jetohet me sytë hapur”, tha Knight.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *