Raportimi i qytetarëve, rrjedh gjak nga kontejnerët brenda hapësirave të QKUK-së

2019-10-09 në ora 08:01

Qytetarë të shqetësuar kanë raportuar rrjedhje gjaku nga kontejnerët brenda hapësirave të QKUK-së.

Një fotografi e publikuar në rrjetet sociale shihet se si rrjedh gjak nga një kontejner i cili siç mund të vërehet gjendet mbrapa Kirurgjisë.

Qytetarët kanë shprehur shqetësimin e tyre në lidhje me këtë gjendje pasi gjaku mund të rrezikoj shëndetin e tyre dhe të shkaktoj ndonjë infeksion. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *