QKUK shpallë konkurs për infermier, ja ku mund të aplikoni

2017-12-14 në ora 18:29

Sipas nenit të 8, paragrafi 1 dhe 2, të Ligjit të Punës, nr.03/L-212, Qendra Klinike Universitare e Kosovës(QKUK), shpall konkurs për infermier, në profile të ndryshme.

Ndërsa më poshtë gjeni postimin e plotë të QKUK, në rrjetin social Facebook: Gjeni më poshtë konkursin e shpallur nga Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) për infermier/e të profileve të ndryshme.

Këtu gjeni linkun ku mund të aplikoni për këtë pozitë./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *