Qentë ju ndihmojnë grave të flejnë më mirë sesa me një person

2018-12-07 në ora 15:44

Thuhet se qentë janë shokë të ngushtë të njerëzve, por sipas një studimi të fundit, gratë flejnë më mirë nëse kanë në krah një qenë sesa një partner.

Studimi përfshiu 962 gra, për rreth vendeve të Amerikës. Nga kjo analize, 55% e grave flejtën në krah të një qeni, 31% me një mac, dhe 57% me një person, shkruan Huffpost, transmenton Gazeta Shneta.

Pjesëmarrëset e këtij hulumtimve u përgjigjen pytjeve të bëra, nga hulumtuesit për kualitetin e gjumit dhe se sa të sigurta janë ndjer, pranë qenëve dhe pranë macave. Ndërsa të tjerat u pyeten se si prania e partnerit ka ndikuar në gjumin e tyre dhe në sigurinë e tyre.

Nga analiza e dative, nxorrën se ato gra që kanë kryer gjumin më një përson dhe me macë, nuk kanë ndikuar në kualitetin e mirë të gjumit tek ato dhe ka qenë më shqetësuese, ndërsa qentë kanë qenë më pak shqetësues dhe nuk ja kanë nxerrur gjumin pronarëve të tyre./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *