Sa muajshe jam shtatzane?

ForumiSa muajshe jam shtatzane?
anonim e pyetur 3 viteve më herët

Pershendetje ciklin e fundit e kam pasur me 10 nentor ju lutem nena mund tme tregoni sa muajshe jam se esht shtatzania ime e par dhe nuk di shum gjera. Si llogariten muajt e shtatzanis ju falemonderit me tregoni e pa ofendime ju lutem. Anonim

Etleva është përgjigjur 4 muajve më herët

Jam 6 muajshe dhe vetem sot nuk e k degjuar bebin te levizi jam ne
Merak ju lutem me thoni ca duhet te bej

4 Përgjigjet
Nesa e pergjigjur 3 viteve më herët

Pershendetje e nderuar, e keni ne faqe me llogarite ne faqe.

Etleva është përgjigjur 4 muajve më herët

The pussy licking

Neta e pergjigjur 3 viteve më herët

Javen e 15 mujorin e dyte

Leonora e pergjigjur 8 muajve më herët

29.05.2019

Leonora e pergjigjur 8 muajve më herët

29.05.2019

Përgjigjja e juaj

10 + 15 =