Nena te dashura kam femijen e pare dhe jam ne merak te madh me nje obsession.

ForumiNena te dashura kam femijen e pare dhe jam ne merak te madh me nje obsession.
Suela e pyetur 3 viteve më herët
Redvina është përgjigjur 3 viteve më herët

Per cfare je ne merak?!

Përgjigjja e juaj

19 + 20 =