Nëna e shqetësuar tregon se ka mitrën e ndarë në mes me një pëlhurë. A ka dikush të njejtin rast?

ForumiKategoria: Pyetje të PërgjithshmeNëna e shqetësuar tregon se ka mitrën e ndarë në mes me një pëlhurë. A ka dikush të njejtin rast?
Anonim e pyetur 3 viteve më herët

Pershendetje ju lutem a ka mundesi ta postoni sa më parë .Isha sot te gjinekologu sepse po planifikoj shtatzani dhe me tha qe e ke mitren e ndame me nje pelhur ne mes e duhet nje intervenim ju lutem m tregoni a ka pas dikush nje rast te tillë anomim ju lutem

ERA është përgjigjur 3 viteve më herët

PO DUHET INTERVENIM DHE KA SUKSES NE MBETJEN SHTATZANE SHUM SHPEJT

Përgjigjja e juaj

8 + 2 =