Prindërve u merrën fëmijët nga kujdestaria, për një arsye të çuditshme

2017-08-02 në ora 14:05

Amy Fabbrini, 31 vjeç, dhe Eric Ziegler, 38 vjeç, humbën kujdestarinë e fëmijës së tyre të parë, Christopher, rreth katër vjet më parë pak pas lindjes, transmeton Gazeta Shneta.

Amy Fabbrini, 31, and Eric Ziegler, 38, lost custpody of their children. Source: Supplied

Fabbrini, 31 vjeç, tha për News Channel 21 se Christopher ishte larguar nga shtëpia e tyre, sepse një mik akuzoi Z. Ziegler për neglizhencë dhe “nuk po kapte sinjalet e fëmijës”.

Më pas, pesë muaj më parë, shërbimet sociale morën djalin e dytë të çiftit, Hunter, i cili sapo kishte lindur.

Sipas dokumenteve të siguruara nga çifti, vlerësimet psikologjike testuan inteligjencën e Fabbrinit, e cila rezultoi të jetë 72, duke e vendosur atë në “gamën jashtëzakonisht të ulët të inteligjencës” dhe z. Ziegler rreth 66, duke e vendosur atë në “gamën e lehtë të aftësisë së kufizuar intelektuale”.

IQ mesatare është midis 90 dhe 110./Gazeta Shneta/

Amy Fabbrini’s father said she ‘doesn’t have the instinct to be a mother’. Picture: FacebookSource:Supplied

Eric Ziegler can’t work due to his disability. Picture: FacebookSource:Supplied

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *