Policët kapin fëmijën duke rënë nga ballkoni i katit të tretë

2018-02-23 në ora 19:41

Policët në Egjipt shpëtuan jetën e fëmijës, përderisa vërejtën se ishte duke u hedhur nga ballkoni i apartamentit në kat të tretë.

Oficierët në momentin kur e vërejnë se ai është gati për të rënë, kapin një qilim dhe presin fëmijën, shkruan Gazeta Shneta.

Sipas CNN, pavarësisht rënies, fëmijës i ishte thënë se nuk ishte lënduar, pasi ishte dërguar në spital nga një polic që gjendej në vend të ngjarjes./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *