Planifikimi për beben e dytë: Njihuni me këto 10 gjëra para se të vendosni

2018-04-26 në ora 18:57

Për të sjellë një jetë të re në botë është një nga ndjenjat më të bukura që një nënë mund të përjetojë ndonjëherë.

Nënat sjellin vendosmërinë dhe motivimin, por disa gjëra kuptohen më mirë gjatë kohës që i përjetoni ato, sesa kur dikush ju tregon për to. Shtatzënia është një përvojë unike për çdo nënë.

Pa marrë parasysh se sa dini dhe keni lexuar, ka gjithmonë pak mësime që mësojnë përvoja. Nëse jeni shtatzënë për herë të dytë, këtu janë disa gjëra që askush nuk do të ndajë.

Ndjenja e fajit: Kuptohet nëse nëna ndihet e vetëdijshme dhe e shqetësuar për dashurinë për fëmijën e parë, derisa data për të lindur është afruar, transmeton Gazeta Shneta.

Nënat shpesh meditojnë për sasinë e vëmendjes së të lindurit të parë që do të marrin sa më shpejt që të arrijë i dyti, por pak dashuri ndaj të dy fëmijëve do të bëjë gjithçka të drejtë.

I freskët: Ti e di instinktivisht se çfarë do të ndodhë para dhe pas lindjes. Ju nuk mund të keni atë ndjenjën “duke u kthyer në re”, pasi keni dhënë një të tretën.

Lindja do të jetë më e shpejtë: A nuk është ajo një nga gjërat më të mira që lexoni për shtatzëninë e dytë? Trupi juaj nuk është i huaj për të lindur dhe hormonet janë rregulluar.

Lindja nuk mund të jetë më pak e dhimbshme, por mund të përfundojë më shpejt me shtatzëninë e dytë.

Gati për të udhëtuar: Herën e parë keni qenë shumë të frikësuar për të udhëtuar, por me të dytin, planifikoni edhe një pushim./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *