Përmirëso shëndetin me testin e intolerancës tek mjekët italianë në Spitalin ‘Lindja’

2020-02-13 në ora 12:07

Mjekë italianë do të vijnë në Spitalin ‘Lindja’ në Prishtinë ku do të realizojnë testin e intolerancës ushqimore.

Mjekët italianë do të vijnë me super ofertë e cila përfshinë kontrollin, testin me 800 elemente ushqimore, regjimin e personalizuar ushqimor dhe konsulta për përgjigjen e testit.

Testi nutrigjenetik i avancuar me certifikatë ISO mundëson që të jap rezultate të sakta për përmirësimin e shëndetit.

Mjekët italianë sugjerojnë të mësoni përdorimin dhe përmirësimin e ushqimit, në vend të konsumimit të ilaçeve. /Gazeta Shneta/

Artikull i sponsorizuar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *