Paralajmërimi i nënës: Gripi sezonal përkeqësoi gjendjen e bebes sime

2018-02-06 në ora 16:16

Rebekka Murray, një 24 vjeçare nga Mackay në Queensland, ishte e pushtuar nga frika pasi u ul në zyrën e specialistit, duke pritur të zbulojë rezultatet e ultrazërit të saj të fundit.

Mamaja e re kishte kaluar nëpër dy shtatzëni pa komplikime dhe nuk kishte arsye të mendonte se e treta e saj do të ishte ndryshe, transmeton Gazeta Shneta.

Por në skanimin e saj të 20 javëve, doktori i saj pa një vend të ndritshëm në zorrën e saj të foshnjës. Ishte shqetësuese, por jo domosdoshmërisht shkak për alarm. Ata vendosën të skanonin sërish në 24 javë.

“Skenari i dytë ishte më i keq,” kujton Rebekka. “Koka e tij po matte vetëm në përqindjen e dytë, zorra e tij ende shfaqte arna të ndritshme dhe femuri i tij ishte shumë i shkurtër.”

Për shkak të komplikimeve të shkaktuara si pasojë e gripit sezonal, Rebekka Murray përmes këtij rrëfimi tenton të vetëdijësojë nënat tjera që mos t’i lënë mënjanë simptomat e gripit./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *