Orgazma tek gratë: Gjithçka që duhet të dini

2019-09-09 në ora 20:01

Ne shpesh nuk mendojmë për atë që duhet të ndodhë për të kaluar nga ereksioni në një orgazëm të kënaqshme. Mendja juaj duhet të qëndrojë e qetë dhe e përqendruar, nervat tuaja të jenë të ndjeshme dhe gjaku duhet të rrjedhë në të gjitha vendet e duhura. Ekziston një aspekt mendor, emocional dhe fizik ndaj seksit dhe për fat të keq një sërë problemesh mund të ndërhyjnë.

Shumë gra zbulojnë se nuk mund të arrijnë orgazmën gjatë seksit penile-vaginaë. Nëse një grua nuk ka arritur asnjëherë orgazmë në jetën e saj, ne e quajmë atë mosfunksionim kryesor orgazmik. Nëse ajo kishte qenë në gjendje të kulmonte në të kalurën, por tani e sheh të vështirë ose të pamundur, ne e quajmë atë funksionim sekondar orgazmik, transmeton Gazeta Shneta.

Vetëm 10% e grave lehtësisht e arrijnë orgazmën. Shumica e grave 80 deri në 90%, e kanë të vështirë për të arritur orgazmën.

A e dini se ku janë zonat tuaja erogjene?

Për të ndihmuar në aftësinë për të arritur orgazmën, është e rëndësishme që një grua të dijë se ku janë zonat e saj erogjene. Ajo gjithashtu duhet të komunikojë për to me partnerin e saj. Pjesë të ndryshme të trupit të një gruaje i përgjigjen prekjes dhe stimulimit, siç janë fytyra, buzët dhe qafa.

Gratë që kanë mundur të kulmojnë pa vështirësi në të kaluarën, por tani kanë probleme, kanë nevojë për vlerësim si, ndryshimet hormonale dhe ushqimi që kanë konsumuar.

Tratimi i mosfunksionimit orgazmik

Për të trajtuar mosfunksionimin orgazmik, bupropioni oral pa recetë mund të ndihmojë. Viagra gjithashtu mund të funksionojë./GazetaShneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *