Nuk e keni ndierë foshnjën tuaj të lëvizë sot, ja kur duhet të shqetësoheni

2018-09-30 në ora 21:47

Nëse nuk jeni përqendruar në ndjenjën e këtyre lëvizjeve, mund t’i keni humbur ato. Për t’ju ndihmuar të përqendroheni dhe të llogarisni lëvizjet e foshnjës tuaj, qëndroni në anën tuaj të majtë me mbështetje nën barkun tuaj.

Qëndroni akoma për disa orë, gjatë së cilës duhet të ndjeni të paktën 10 lëvizje të ndara.

Ju keni më shumë gjasa të jeni të vetëdijshëm për lëvizjet e foshnjës tuaj kur jeni shtrirë dhe jo të ulur, dhe ndoshta do të jeni pak të vetëdijshëm për to kur jeni në këmbë.

Nëse dëshironi siguri, këtu janë disa mënyra të shpejta për të inkurajuar fëmijën tuaj që të lëvizur:

Hani një meze të lehtë dhe pushoni. Fëmija juaj mund të luhatet për të fjetur gjatë kohës që jeni duke lëvizur, në të cilin rast ai mund të zgjohet kur të ndaleni dhe të keni diçka për të ngrënë, transmeton Gazeta Shneta.

Merrni një pije të ftohtë. Fëmija juaj mund të ndjejë ndryshimin në temperaturë dhe të përpiqet të largohet prej saj. Një pije me sheqer të ftohtë mund t’i japë atij një nxitje të sheqerit për të nxitur lëvizjen.

Bëni disa zhurma. Luaj muzikë të zhurmshme ose goditni derën për të parë nëse ai përgjigjet.

Nëse fëmija juaj fillon të lëvizë, gjithçka është mirë. Por tani mbani një sy në lëvizjet e tij dhe kërkoni ndihmë sa më shpej nëse keni ndonjë shqetësim./Gazeta Shneta/

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *