Nuk doja të bëja më seks për shkak të shtatzënive të vështira, shokon Kim Kardashian

2018-10-21 në ora 08:15

Është një ndër personazhet që zë ballinat kryesore të medieve botërore, sidomos kur ka të bëjë me shtypin rozë.

Kim Kardashian e cila kohëve të fundit ka hapur çështjen e jetës seksuale, pranoi se e ka menduar ta ndërpresë aktivitetin seksual për shkak të shtatzënive të vështira.

Kim gjithashtu ishte përballur me presionin e lartë të gjakut dhe vështirësi në lindje gjatë dy shtatzënive të saj.

“Mendova që kurrë më në jetën time nuk do të bëj seks. Në shpirt u ndjeva shumë keq për veten time”, thotë ajo.

Bukuroshja theksoi se nuk mund të humbiste peshë menjëherë, por pas tetë muajsh thoshte me vete se ka trupin më të mirë ndonjëherë./Lajmi.net/

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *