Nënës i vdes foshnja, por këto janë fotografitë që ia realizon të voglit tjetër binjak

2018-10-11 në ora 13:54

Përveç se kishte një elegancë dhe kreativitet në përkujtimin e binjakut tjetër, fotografitë e Lower Hutt arritën të marrin edhe njohje ndërkombëtare.

Binjakët e Sarah Simmons nga “Charlie Horse Photography” u përzgjodhën nga fotografja Cherie Ayrton që të realizonin fotografi që do qëndronin gjatë në memorien e nënës, por vetëm muaj më pas njëri nga binjakët ndërroi jetë.

Kështu, ai ideoi që binjakut tjetër t’ia realizojë disa fotografi të tjera, por pa e shkëputur nga vëllau I tij.  Këto fotografi, të mundësuara në formë videoje, arritën të fitonin çmim ndërkombëtar falë kreativitetit të fotografit.

Çmimi u nda nga “Portrait Masters”, një kompeticion ndërkombëtar i fotografisë i mbajtur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *