Nëna që ngeli shtatzënë me binjakë 6 javë pasi që lindi vajzë

2017-12-17 në ora 19:35

Ajo u bë e famshme pasi që mbeti shtatzënë me binjakë vetëm gjashtë javë pas lindjes.

Dhe tani, pothuajse pas një viti, nëna e Sidni-t, Eliza Curby, ka treguar se çfarë ka mësuar nga tre fëmijët e një moshe të njëjtë, transmeton Gazeta Shneta.

“Gjashtë muajt e parë, nuk mbaj në mend shumë.”, tha nëna për Daily Mail.

“Ka aq shumë gjëra kam mësuar gjatë vitit të kaluar”, shpjegoi ajo. “Gjëja kryesore do të ishte të zbusë standardet e mia” para foshnjës”që kam vendosur për veten time, të cilat përfshinin një shtëpi të pastër.”

‘I vlerësojë prindërit e vetmuar që e bëjnë këtë vetë! Por unë gjithashtu kam mësuar të mos shqetësohem për gjëra të vogla.’

Ajo i është mirënjohëse perëndisë për lindjen e këtyre tre fëmijëve./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *