Nëna paralajmëron: Largojani këtë gjë prej koke foshnjës, kështu e humba unë të çmuarën time

2018-02-06 në ora 15:20

Sapo të keni një fëmijë, sidomos herën e parë, jeni shumë të entuziazmuara, apo jo? Është njëjtë sikur të ktheheni prapa në kohë dhe të keni marrë kukullën tuaj të parë në dorë. Çfarë bëni ju? Vazhdoni ta dekoroni, apo jo?

Kur Rebecca ishte duke pritur në linjë në karrocë, ajo e kuptoi se bebi i saj kishte tërhequr një nga petalet e shiritit dekorues në kokë dhe tani po mbyste mbi të. Rebecca mendonte se do të humbiste përgjithmonë vajzën e saj të çmuar, transmeton Gazeta Shneta.

Foshnja, e emëruar si Laliah, kishte tërhequr shiritin poshtë mbi fytyrën e saj dhe arriti ta largontë atë, pastaj gëlltiti një nga petalet e vogla, të cilat më pas u kapën në fytin e saj. Ajo filloi të vjellë. Fatmirësisht, Rebecca arriti të pastronte rrugët e saj ajrore dhe Lailah pak ishte mirë pas disa vëzhgimeve nga paramedikët.

Më vonë, Rebecca bëri një postim në Facebook për të paralajmëruar të tjerët për të afërmit e vajzës së saj.

Më pas, kompania e cila shiste këso lloj produktesh, filloj t’i tërheqë ato nga tregu duke i dhënë kompensim në lidhje me dëmin që ii ndodhi të gjorë Laliah. Njëkohësisht Best&Less, – kompania që shiste dekorues koke – lëshoi një paralajmërim për prindërit e tjerë në lidhje me rreziqet që posedon ky mjet./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *