Nëna kujdes me lodrat, ja çfarë i ndodhi vajzës së gjorë

2017-09-17 në ora 15:15

Natasha Macgregor mendonte se muskujt e tendosur shkaktonin dhimbje në këmbën e vajzës së saj.

Pas një viti, duke u përpjekur për të identifikuar burimin e dhimbjes së vajzës së saj pesëvjeçare, kuptuan se dhurata që pranoi për ditëlindje i dha një diagnozë shkatërruese, transmeton Gazeta Shneta.

Më 12 Gusht, Havan po çalonte me të madhe.

Natasha mendone që ajo ishte kishte lënduar ndonjë ligament ndërsa po voziste biçikletën.

Me kalimin e javës, çalimi fillonte të theksohej dhe Natasha e dërgoi vajzën në spital.

Imazhi me rezonancë magnetike zbuloi një tumor në legen të këmbës, pranë shpinës së saj.

Pas dy biopsive, u konfirmua se Havan ishte diagnostifikuar me Sarkomën Ewing, një kancer koshkash që ndodh më së shpeshti tek fëmijët.

Fatmirësisht, kanceri nuk duket se është përhapur dhe mjekët janë të bindur se vajza do të bëjë një rimëkëmbje të plotë, por ajo duhet të përballet me rrugë të vështirë përpara.

Pasi që operacioni kushtonte shtrenjtë, ajo hapi një donacion.

Natasha tha se edhe nëse njerëzit nuk mund të dhurojnë të holla, ajo i kërkoi që ata të dërgonin energji pozitive drejt tyre, pasi besonte se betejën e kancerit vajza do ta mposhte me ndihmën e të gjithëve./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *