Nëna e braktisi dhe e la të vdiste foshnjën 2 ditëshe, por ndodhi mrekullia…

2017-05-14 në ora 16:41
Dy ditë më parë në Oman është gjetur nga policia një foshnje e braktisur 2-ditëshe.
Besohet se kjo foshnje duhet të jetë fryt i një marrëdhënie jashtëmartesore – duke e ditur se ky shtet i dënon me ligj.

Foshnja ishte me fat dhe ka shpëtuar pasi është gjetur nga një patrullë policie në mes të hiçit.

Fotoja është bërë virale në internet dhe policia ka filluar kërkimet për prindërit e foshnjës dy ditëshe./Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *