Në Spitalin e Pejës dje kanë lindur dy vajza dhe një djalë

2018-11-08 në ora 11:05

Spitali i Përgjithshëm i Pejës ka vazhduar me publikimin e statistikave të shërbimeve të kryera në 24 orët e fundit.

Gjatë ditës së mërkurë në këtë spital kanë kryer lindjen tri nëna, shkruan Gazeta Shneta.

Sipas njoftimit, dy nëna kanë sjellë në jetë vajza dhe një ka lindur djalë. /Gazeta Shneta/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *