Dr. Ymer Durmishi
Kirurg i Përgjithshëm

Pozita Momentale

– Kirurg i Përgjithshëm në Spitalin Euromed

– Anëtar i Akademisë Zvicerane dhe Franceze të Kirurgjisë

– Mban Postin e mjekut konsultues në Spitalin Universitar të Gjenevës

Shkollimi dhe Përvoja e Punës

– Fakulteti i Mjekësisë në Prishtinë

– Specializimi në Kirurgjinë Viserale (Kirurgji e Përgjithshme) në Spitalin Universitar në Gjenevë të Zvicrës. Poashtu, në të njëjtin spital ka kryer edhe Kirurgjinë Torakale, Kirurgjinë Vaskulare, Kirurgjinë Pediatrike dhe Kirurgji e Kockave.

– Dy vite Shef i Klinikës Urgjente në Gjenevë

– Një vit Shef i Klinikës Torakale në Gjenevë

– Pesë vite ka punuar në Tiranë në Spitalin Amerikan dhe në Spitalin Hygeia.

– Anëtar i Akademisë Zvicerane dhe Franceze të Kirurgjisë

– Mban Postin e mjekut konsultues në Spitalin Universitar të Gjenevës

Tel:
045434414
Email:
recepcionieuromed@hotmail.com
Social:

Rr. Nëna Terezë, nr. 428 Prishtinë - Fushë Kosovë 12000

Pyeja e juaj është ruajtur dhe do të shfaqet posa të ketë përgjigje.

Pyet i pari!

Postimet