Dr. Kozeta Mustafaraj
Gjinekologji/Obstetrikë

Intro

  • Fakulteti i Mjekësisë pranë Universitetit të Tiranës
  • Specialitetet: Obstetrike-Gjinekologji
  • Procedurat: Ekzminimet gjinekologjike, ekografi gjinekologjike dhe obstetrikale, kolposkopi, planifikim familjar, nderhyrje gjinekologjike

Pozita momentale

Klinika Gjinekologjike GEA

Arsimi mjekësor 

Kualifikime profesionale

Diagnoz prenatale 2003 – Vjenë Austri    Ekzaminimet dhe procedurat te diagnozes prenatale

Procedura endoskopike 2004 – Vjenë Austri Kolposkopi, Histeroskopi, Laparoskopi

Laparaskopi Gjinekologjike 2005 – Francë Ndërhyrje kirurgjikale laparoskopike

Endoskopi & Infertilitet 2006 – Verona    Nderhyrje kirurgjikale laparoskopike

Obstetrik – Gjinekologji 2007 – Firence    Kongresi 17 Botëror i Obstetrik – Gjinekologji

Laparoskopi – Gjinekologjike 2008 – Alexandri     Workshop Kirurgji Laparoskopike

Histeroskopi 2009 – Durrës Workshop Histeroskopi Kongresi i Perinatologjis

Manaxhimi Perioperator              2010 – Tiranë      Manaxhimi perioperator ne Obstetrike-Gjinekologjia

Urogjinekologji 2010 – Vjenë Austri          Workoshop, Ekzaminime dhe në ndërhyrje në urogjinekologji

Prenatologji       2011 – Tiranë      Kongres i 5-të i prenatologjise

Ekzaminimet Ekografike Obstetricale      2011 – Tiranë      Kurs i avancuar IAN Donnald School, Ekzaminimet ekografike obstetrikale

Shkurt 2012 – Advanced sonographic thechniques for diagnosis of congenital anomalies & fetal echocardiography, Paris, France.

Qershor 2013 – Modern Hysteroscopy, The Academy European of gynaecological Surgery. Belgium.

Specializime

Maj 2012 – Diabetic nephropaty in preganant women with type one diabetes mellitus co-author, 14 European Congress of Endocrinilogy. Florence, Italy

Tetor 2012 – Puberteti i parakohshem, i vonuar, Autor. Konferenca Kombetare e Mjekeve te Pergjithshem, Durrës.

Shkurt 2012 – Advanced sonographic thechniques for diagnosis of congenital anomalies & fetal echocardiography, Paris, France.

Qershor 2013 – Modern Hysteroscopy. The Academy European of gynaecological Surgery. Belgium.

Tel:
0682313410
Email:
contact@drkozeta.com
Social:

Tirane, Shqiperi

Pyeja e juaj është ruajtur dhe do të shfaqet posa të ketë përgjigje.

Pyet i pari!

Postimet

Shkruan: Dr. Kozeta Mustafaraj Çka eshte menopauza? Eshte ndalimi perfundimatar i ciklit menstrual dhe bashke me te edhe i fertilitetit. Mosha e vendosjes se...
2017-02-23 09:24:36
Shkruan: Dr Kozeta Mustafaraj  Sikur dhe tipat e tjere te diabetit, diabeti i shtatezanise ndikon ne menyren e perdorimit qelizor te glukozes. Vlerat e...
2017-02-22 17:58:40
Shkruan: Dr. Kozeta Mustafaraj Kanceri i qafes se mitres e merr origjinen nga qelizet e qafese se mitres. Simptomat Ne fillesat e tij kanceri...
2017-02-20 13:21:05
Shkruan: Dr. Kozeta Mustafaraj Aborti eshte humbja spontane (jo e provokuar) e shtatzenise para javes se 20 te saj. Rreth 10-20% e shtatzenive te identifikuara...
2017-02-20 13:02:58
Shkruan: Dr. Kozeta Mustafaraj Pap testi eshte procedure per te testuar ndryshimet canceroze te qafes se mitres. Perfshin marrjen e qelizave prej qafes se mitres,...
2017-02-20 11:50:46