Dr. Habib Jakupi
Specialist për Diagnostikë Radiologjike

Pozita Momentale

– Udhëheqës i Radiologjisë në Spitalin Euromed

Tel:
045434414
Email:
recepcionieuromed@hotmail.com
Social:

Rr. Nëna Terezë, nr. 428 Prishtinë - Fushë Kosovë 12000,

Pyeja e juaj është ruajtur dhe do të shfaqet posa të ketë përgjigje.

Pyet i pari!