Dr. Arbërore Zymberi
Gjinekologji/Obstetrikë

Intro

 • Fakulteti i Mjekësisë në Sarajevë
 • Specializimi në ‘Hamad Medical Hospital-Weill Cornel University’ në degën Gjinekologji dhe Obstetrikë
 • Pjesë e shkollës ultrasonografike për Mjekësi Fetale të Prof. Kypros Nicolaides

Pozita momentale

Qendra për Mjekësi Fetale – Prizren 

Arsimimi mjekësor

 • E lindur në Prizrenin e bukur 🙂
 • Studimet i filloi në Fakultetin e Mjekësisë në Prishtinë, për të vazhduar në Fakultetin e Sarajevës
 • Titullin si studentja e dytë më e mirë në gjeneratë në Sarajevë
 • E përzgjedhur nga mjekët më të dalluar në spitalin GAK në Sarajevë, vazhdoi studimet e mëtutjeshme specialistike në Katar
 • E specializuar nga spitali i vetëm shtetëror në Katar ‘Hamad Medical Hospital-Weill Cornel University’ në degën Gjinekologji dhe Obstetrikë
 • Studimet postdiplomike-magjistraturë fillojnë në Zagreb me profesorin Asim Kurjak, ku merren bazat në ultrazërin perinatal.
 • Pjesë e shkollës së profesorit Kypros Nicolaides në Londër për Mjekësinë Fetale, shqiptarja e parë dhe e vetme gjerë tani
 • Pjesë e shkollimit të profesorit Giovanni Monni në Itali për metodat invazive të ndërhyrjeve
Tel:
045 246688
Email:
nora.zymberi@gmail.com
Social:

Rr. Fan Noli 10 Prizren

Pyeja e juaj është ruajtur dhe do të shfaqet posa të ketë përgjigje.

Pyet i pari!