Pozita momentale: 

 

– Qendra Klinike Universitare e Kosovës – Instituti i Radiologjisë 

– Ligjërues pranë Fakultetit të Mjekësisë – Universiteti i Prishtinës 

“Imaging Centre Prima” 

Arsimimi mjekësor 

Tel:
038 602 17
Email:
drilir@hotmail.com
Social:

Adresa: Veternik, Prishtinë

Pyeja e juaj është ruajtur dhe do të shfaqet posa të ketë përgjigje.

Pyet i pari!

Postimet