Mjekja shqiptare tregon si duhet të trajtohet menopauza

2019-05-24 në ora 14:16

Menopauza tek gratë jo rralle here trajtohet ashtu siç duhet. Pjesa e atyre qe e kalojnë ne mënyrë traumatike, janë me pak te kontrolluara tek mjeku psikolog dhe ai gjinekolog, ndërsa terapia me zëvendësues hormonal i frikëson ato nga efektet e mundshme anësore.

Mjeket specialiste këshillojnë mos ndërprerje te aktiviteteve sociale dhe kontrolle te shpeshta, ndërsa rekomandojnë për familjaret, mirëkuptim dhe mbështetje ndaj kësaj gjendje fiziologjike kalimtare te gratë dhe nenat e tyre.

Për më tepër ndiqeni videon më poshtë:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *