Metoda shtëpiake për t’i rritur flokët shpejtë

2018-11-05 në ora 17:23

Përpara se t’iu hidhni një sy metodave shtëpiake për t’i rritur flokët më shpejt, fillimisht është e rëndësishme ta kuptoni se sa shpejt rriten flokët në mënyrë natyrale.

Cili është faktori kryesor që ju ndihmon të jetoni shëndetshëm?

Megjithatë, shpejtësia me të cilën rriten flokët varet nga gjenetika dhe forma e gjëndrave të flokëve – p.sh. flokët aziatike janë më të trashat nëse krahasohen me flokët e njerëzve afrikanë dhe kaukazianë.

Sidoqoftë, përveç se duhet të keni kujdes të mos përdorni produkte që jua dëmtojnë flokët dhe të ushqeheni mirë, ka edhe disa ilaçe shtëpiake për rritje të shpejtë të flokëve.

Rritni flokët shpejt me vaj kokosi

I përbërë me acide të ndryshme yndyrore, vaji i kokosit i penetron flokët më shpejt dhe më thellë sesa çdo zbutës tjerë, dhe për shkak se është 100% natyral ju mund ta përdorni atë sa herë të doni pa i dëmtuar flokët./Telegrafi/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *