Mësoni recetë për smoothie për fëmijë

2019-02-14 në ora 10:32

Çfarë ju duhet: -fruta –thikë –blender –qumësht -kube akulli -sheqer

Si ta bëni atë:

Merr nga llojet tuaj të preferuar e frutave. 2.Kërkoni ndihmën enjë të rrituri për ti prerë ato në kube.

Vendos të gjitha frutat në një blender. Shto disa qumësht, kube akulli, dhe pak sheqer.

Kërko ndihmën e një të rrituri për përzierje Provojeni atë. Shto përbërësit deri sa ju mendoni se ajo shije të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *