Mënyra se si ecni gjatë shtatzënisë tregon se do të keni vajzë apo djalë

2018-06-14 në ora 20:12

Kur jeni shtatzënë, sidomos për herë të parë, mund të jetë një kohë e vështirë. Nga shqetësimet për t’u kujdesur për foshnjën deri për të menduar nëse jeni duke pasur një vajzë apo një djalë.

Dallimi gjinor është i paligjshëm në shumë vende si India. Sidoqoftë, që nga kohra të lashta, ka pasur metoda supersticioze për përcaktimin e gjinisë së foshnjës.

Argëtohuni dhe provoni ato, mund të jenë krejtësisht të gabuara por mund të keni një pikënisje të mirë, transmeton Gazeta Shneta.

Historia shkon që në varësi të mënyrës sesi ecni, mund të tregoni nëse është djalë apo vajzë. Kjo është sipas një libri francez në fund të shekullit të 15-të, i quajtur ‘’Ungjijtë e Distaff-it’’.

Libri është një koleksion i mençurisë popullore që besohet nga gratë fshatare të kohës. Merrni partnerin tuaj që t’ju shikoj se si ecni. Nëse jeni duke ecur me këmbën tuaj të djathtë gjatë ecjes, ju thuhet se keni një djalë dhe nëse e drejtoni me këmbën tuaj të majtë, është një vajzë./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *