Lindja normale vaginale, çdo gjë që duhet të dini

2018-07-13 në ora 20:07

Trupi i një gruaje është ndërtuar për lindjen e fëmijës dhe shumica e grave janë në gjendje të lindin me sukses në mënyrë natyrale.

Në shumicën e rasteve lindja normale e vaginës është alternativa më e sigurt dhe më e mirë për ju dhe fëmijën tuaj.

Foshnja lind për herë të parë, përmes kanalit të lindjes, të mbikëqyrur nga një profesionist i kujdesit shëndetësor i cili siguron që nëna dhe foshnja janë mirë, por lindja përparon pa ndihmën mjekësore, transmeton Gazeta Shneta.

Kjo video mjekësore 3D përshkruan një lindje normale vaginale duke përdorur një efekt. Kontraktimet e forta të mitrës nxisin fetusin me forcë përmes kanalit të lindjes gjatë lindjes.

Ky efekt tregon për kokën e foshnjës që lëviz përmes prizmit të legenit./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *