Letra që duhet ta shohë çdo nënë që po ushqen me gji

2018-04-06 në ora 15:51

Një nënë ka diskutuar në lidhje me atë që shumë nëna janë të stresuara të ushqejnë me gji në publik, si dhe i ka inkurajuar ato që mos ta ndalin gji dhënien.

Të dashura nëna të stresuara që po ushqeni me gji,

Të dalësh në publik me foshnje është hera e parë për ju.

Kur kuptova që do më duhej të ushqeja me gji në publik, nuk i frikësohesha perversëve që do t’i hapnin sytë.

Frikësohesha se ndokush do ta komentonte atë çfarë po bëjë, transmeton Gazeta Shneta.

Nuk dyshoj që një gjë e tillë mund të ndodh, por asnjëherë nuk kam dëgjuar dikë të ma ketë thënë në fytyrë.

Pavarësisht kësaj, shumica e njerëzve dëshirojnë që t’iu bëjnë juve të ndiheni rehat. Ekziston një dritë në fund të tunelit!

Shpërfaqja e gjoksit gjatë gji dhënies në publik nuk është një shpërfaqje fizike, ajo është edhe një shpërfaqje.

Me dashuri, Gylisa./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *