Lejleku i QKUK-së: Sërish binjakë në Gjinekologji

2018-05-16 në ora 08:55

Në Klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së djeshme është rritur ndjeshëm numri i lindjeve.

37 nëna kanë sjellë në jetë 39 bebe, pasi dy prej tyre kanë lindur fëmijë binjakë, shkruan Gazeta Shneta.

Në raport janë shënuar 20 foshnje meshkuj dhe 19 femra.

Me operacion cezarian kanë kryer lindjen 10 nga 37 gratë.

Ndërsa për herë të parë kanë lindur fëmijë 14 nëna. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *