Lejleku i QKUK-së: Nuk ndalen binjakët në Gjinekologji

2018-12-06 në ora 08:40

Në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK kjo javë ka qenë e binjakëve.

Sërish në 24 orëshin e fundit është regjistruar një lindje me binjakë, shkruan Gazeta Shneta.

Në raportin e klinikës janë shënuar gjithsej 23 foshnje të lindura të mërkurën ku prej tyre janë 12 vajza dhe 11 meshkuj.

Gjinekologët kanë realizuar shtatë lindje me operacion cezarian, ndërsa tetë gra janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *