Lejleku i QKUK-së: Lindin binjakët e parë për vitin 2019 në Kosovë

2019-01-04 në ora 10:21

Në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK kanë ardhur në jetë binjakët e parë për vitin 2019.

Gjatë ditës së djeshme dy nëna kanë lindur fëmijë binjakë, shkruan Gazeta Shneta.

Në këtë klinikë gjithsej janë realizuar 30 lindje, 19 prej të cilave janë të gjinisë mashkullore dhe 13 femërore. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *