Lejleku i QKUK-së: Gjinekologët kanë kryer 10 operacione cezariane

2018-12-07 në ora 09:05

Në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, gjatë 24 orëve të fundit kanë kryer lindjen 23 nëna.

Gjinekologët kanë mundësuar lindjen e 10 bebeve me operacion cezarian.

Ndërkaq në raportin e klinikës janë regjistruar 12 bebe djem dhe 11 vajza.

Për herë të parë janë bërë nëna 11 gra. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *